Au fost lansate cPanel si WHM v.11.34

Furnizorul de software pentru industria de hosting, cPanel, a anuntat luni lansarea versiunii 11.34 a softurilor cPanel si WHM.

In cadrul conferintei cPanel de saptamana trecuta, acesta a trecut in revista modificarile pe care utilizatorii finali le vor vedea in noua versiune, inclusiv o noua interfata de utilizator pentru WHM.

Martea trecuta, in cadrul conferintei cPanel, CEO-ul Nick Koston a spus ca 20% dintre toate site-urile lumii ruleaza pe servere cPanel, si ca acest software si-a pus cea mai mare amprenta pe partea de hosting a oricarei companii.

Tot in cadrul conferintei cPanel, directorul de dezvoltare cPanel, Ken Power, a oferit mai multe detalii cu privire la update-urile din noile versiuni de cPanel si WHM. El a discutat despre principalele update-uri noi, inclusiv o interfata de conectare noua in cPanel 11.34, web disk, hooks management, remote API si noua interfata WHM.

Noua interfata WHM imbunatateste navigarea de pe dispozitive cu ecran tactil, prin marirea spatiului intre elementele din meniu. Update-urile simplifica interfata pentru a imbunatati atat navigarea, dar si pentru a simplifica dezvoltarea web.

Web disk versiunea 11.34 îmbunatateste suportul pentru sistemul de operare, adauga noi distributii de Linux (inclusiv Ubuntu), OS X Mountain Lion, Windows Vista, 7 si 8, iar iOS si Android vor fi adaugate in curand.

Arhivarea e-mail a fost adaugata in versiunea 11.34, iar sistemul de monitorizare servicii a fost revizuit pentru a oferi notificari mai bune.

O noua caracteristica WHM va alerta utilizatorii in momentul conectarii de orice modificari recente facute de update-urile la cPanel si WHM.

ATENTIE! Odata ce s-a facut update sau s-a instalat cPanel si WHM 11.34, nu mai este posibil downgrade-ul la o versiune anterioara.