Au inceput inscrierile pentru HostingCon 2013

La sfarsitul saptamanii trecute, iNET Interactive, organizatorii evenimentului HostingCon, au anuntat ca au inceput inscrierile pentru conferinta din 2013. HostingCon este una dintre cele mai importante conferinte si oportunitati comerciale pentru industria de hosting din intreaga lume.

HostingCon 2013 va avea loc intre 17 – 19 iunie 2013 in Austin, Texas, la Austin Convention Center. Organizatorii ofera o serie de reduceri pentru inscrierile timpurii. Astfel, cei ce se inscriu de pe acum, au posibilitatea sa economiseasca peste 200 de dolari.

Asa cum a spus si iNET Interactive, doar reprezentantii cei mai importanti din industria de hosting vor participa la HostingCon 2013. Principalul motiv de a participa la aceasta conferinta este de a fi la curent cu ultimele noutati, idei si tehnologii care afecteaza industria de hosting. Unii vor profita de acest eveniment pentru a-si prezenta serviciile, in timp ce altii vor fi acolo pentru a identifica si analiza noi oportunitati de business. HostingCon reprezinta un prilej unic pentru orice furnizor de hosting care doreste sa fie la curent cu ultimele tendinte din industrie.

Programul pentru conferinta din acest an nu a fost inca finalizat, dar ar trebui sa devina disponibil in curand.