Care este planul de găzduire web ideal pentru afacerea dvs.?

Choosing-Ideal-Web-Hosting-Your-Small-BusinessPe piata comerciala actuala, un website bine pus la punct poate contribui decisiv la succesul unei afaceri. Este a doua identitate a companiei dvs., si poate actiona ca formular de contact si chiar ca o parte a imaginii brandului dvs. Calitatea si performanta site-ului dvs. depind foarte mult de compania de hosting si de planul de gazduire web pe care l-ati ales. Prin urmare, daca nu faceti alegerea potrivita, riscati sa compromiteti succesul site-ului, iar acest lucru va avea un impact major asupra afacerii dvs., fapt care poate duce la scaderea semnificativa a profiturilor. Asadar, asigurati-va ca alegeti planul de gazduire web ideal pentru nevoile afacerii dvs.

Primul pas pentru a alege planul de gazduire web ideal este sa faceti o evaluare a site-ului dvs. Va propunem urmatoarele intrebari:

Aveti de gand sa gazduiti mai multe domenii? Daca da, atunci urmariti ca planul ales sa permita gazduirea mai multor domenii (multi-domain hosting)

Aveti de gand sa creati o sectiune de e-commerce pe site-ul dvs. pentru a sprijini vanzarile? Daca da, atunci ar trebui sa optati pentru un plan de gazduire cu nivel mediu sau ridicat de resurse, dar si pentru un IP dedicat + certificat SSL.

Care este volumul estimat de trafic? La fel, daca estimati ca veti avea un volum mare de trafic, este indicat sa evitati planurile de hosting cu resurse minime. In orice caz, daca va fi nevoie, asigurati-va ca veti putea face upgrade la un plan superior

Vizati doar piata interna sau si cea externa? Aici va conta mult locatia serverelor de hosting. Intrebati furnizorul unde are amplasate serverele de gazduire.

Raspunsurile date de dvs. va vor ajuta sa alegeti cel mai bun plan de găzduire web care va satisface toate nevoile afacerii dvs. Cei mai multi furnizori de hosting va permit sa faceti upgrade “din mers” la un plan superior de gazduire. Cel mai bine este sa gasiti un furnizor de hosting care ofera toate planurile majore de gazduire (web hosting shared, VPS hosting, hosting pe server dedicat), astfel incat sa nu fiti nevoit sa va mutati tot continutul site-ului de la o companie la alta.

Cu toate acestea, nu este suficienta doar alegerea planului de gazduire web. Cum spuneam mai devreme, trebuie luata in considerare si locatia serverului. Retineti ca distanta dintre serverul de hosting si clientii dvs. va afecta viteza cu care website-ul dvs. se incarca pentru publicul tinta. Deci, daca aveti piata tinta in Romania, ar trebui sa alegeti un furnizor de hosting care are servere amplasate pe teritoriul Romaniei.

Serverele megahost.ro sunt amplasate in datacentere din Bucuresti  si din Cluj.

Sursa foto