Cateva detalii de la Conferinta cPanel 2013 din New Orleans

Conferinta cPanel 2013 a inceput in mod oficial luni, la hotelul Sheraton din New Orleans.

Nume importante din industria de hosting s-au intalnit și au pornit la o plimbare cu vaporul pe raul Mississippi, in ciuda vremii ploioase din acea zi. A doua zi, conferinta a inceput mai devreme, iar in deschiderea acesteia, CEO-ul eSigns.com, Robert Marsh, a vorbit despre trecutul sau din industria de hosting.

“Ca si companie de hosting, trebuie sa ai incredere in clientii tai. Daca esti deschis, sincer si complet transparent, clientii te vor rasplati cu loialitatea lor, si chiar iti vor aduce clienti noi”, a spus Marsh.

Dupa discursul lui Marsh a urmat COO-ul Servint si co-fondatorul i2Coalition, Christian Dawson, care a vorbit despre cele “12 lectii invatate in 18 ani de hosting web.”

In discursul sau, Dawson ne aminteste sa fim mereu pregatiti pentru neprevazut, sa ne stabilim obiective rezonabile, si bineinteles, sa luptam pentru ceea ce ne place.

“Luptati pentru ceea ce va place. Eu am luptat pentru hosting si consider ca a meritat” a declarat Dawson, facand referire la i2Coalition.