Softaculous lanseaza AMPPS 2.1

Softaculous Ltd., dezvoltatorul installer-ului AMPPS care simplifica instalarea de aplicatii pe diferite desktop-uri si servere, a anuntat saptamana aceasta lansarea AMPPS 2.1 cu versiunea actualizata a Softaculous, PHP, MySQL, MongoDB si phpMyAdmin, precum si unele update-uri minore, dar si includerea PHP 5.5

Pentru a raspunde nevoilor diferite ale intreprinderilor, IMM-urilor, dezvoltatorilor web si utilizatorilor, Softaculous AMPPS este disponibil ca produs gratuit care poate fi instalat pe Microsoft Windows Desktop, Servers si Mac. In prezent, colectia AMPPS numara peste 300 de aplicatii. Dintre acestea enumeram: WordPress, b2evolution, StatusNet, Drupal, Joomla, Concrete5, phpBB, MyBB, SMF, bbPress, Coppermine, Gallery, Mediawiki, DokuWiki, TikiWiki, Elgg, Dolphin, OpenX, SquirrelMail, LimeSurvey , Piwik, Mantis, SugarCRM, WHMCS, PrestaShop, Magento, CraftySyntax, osTicket, Moodle, Claroline, etc.

Recent, si colectia de aplicatii a auto-installerului Softaculous, care simplifica instalarea de aplicatii pe diferite platforme de hosting, a atins pragul de 300 de aplicatii puternice.

“Ne place sa adaugam noi aplicatii in colectia noastra, astfel ca utilizatorii sa aibe o gama larga de aplicatii din care sa aleaga. Intotdeauna sunt binevenite noi sugestii de scripturi din partea utilizatorilor nostri” a declarat compania.