Cateva ponturi pentru un SEO corect

Google-s-Latest-Core-Update_mediumModul in care se face search engine optimization (SEO) s-a schimbat mult in ultimii ani, iar site-urile care nu respecta ultimele cerinte ale algoritmilor Google sunt penalizate si isi pierd locul din topul cautarilor. Asadar, iata cam ce ar trebui sa respectati daca nu doriti sa fiti penalizat de algoritmul Google Panda.

Optimizati-va website-ul astfel incat sa se incarce in 3-5 secunde maxim atunci cand este accesat. In caz contrar, este posibil sa fiti penalizat de Google. Partea buna este ca puteti sa va imbunatatiti viteza site-ului destul de usor, folosind plugin-uri de caching si eliminandu-le pe acelea pe care nu le folositi, dar si continutul Flash. Sa nu uitam ca si firma de hosting joaca un rol important aici.

De asemenea, site-ul trebuie sa fie bine structurat, aerisit si usor de navigat, astfel incat sa ofere vizitatorului o experienta de navigare placuta.

Si ca am adus vorba de vizitatori, continutul de pe site-ul dvs. trebuie sa fie unic si relevant pentru acestia, nu pentru motoarele de cautare. Evitati aglomerarea continutului cu cuvinte cheie sau link-uri nefunctionale.

De asemenea, eliminati continutul vechi care nu este de calitate, prezinta greseli gramaticale, exprimare deficitara sau prea multe cuvinte cheie. Chiar si continutul duplicat poate atrage penalizari din partea Google, asadar si acesta trebuie eliminat sau modificat, astfel incat sa fie unic.

Daca respectati sfaturile de mai sus, site-ul dvs. va creste natural in topul cautarilor si va ramane acolo pentru mai mult timp, atragand incontinuu vizitatori unici.

Sursa foto

19 Comments Cateva ponturi pentru un SEO corect

  1. elena

    google scris in diferite culori sau modelat sau adaugat animale fructe, legume, jucarii si multe altele il face cel mai distractiv si atractiv motor de cautare si informare

  2. Bianca

    In timp google a devenit o platforma web foarte cunoscuta, toti oamenii o cunosc si il acceseaza de minimum 10 ori pe zi. Atuul sau este ca orice ai cauta gasesti de la jocuri, la imagini, videoclipuri, stiri si la filme . este genial

  3. Cobilici Valentina

    Optimizarea corectă a unui site conduce la o mai bună prezenţă în motoarele de căutare la căutări relevante efectuate de utilizatori, legate de informaţiile, serviciile sau produsele prezentate pe site. Acest lucru conduce la mai mulţi vizitatori, mai multe persoane interesate şi mai multe vânzări.

  4. Adrian

    Foarte practice sfaturile din acest articol.
    Orice ai cauta gasesti de la jocuri, la imagini, videoclipuri, stiri si la filme.

  5. popa ionela roxana

    pe intelesul tuturor acest articol.inclusiv al meu care nu sunt o priceputa in folosoria google asa cum ar trebui

  6. Crissu

    Google a devenit o platforma foarte cunoscuta si utila. Conteaza foarte mult ca site-ul sa se incarce repede. Acum am inteles cum stau lucratile. Foarte interesant articolul.

  7. Andrei

    Si cum am spus , chiar m-am apucat de constructia unui site!O sa tin cont ,de tot ce este scris mai sus ,in articol.

Comments are closed.