Colaborare intre IBM si Cloudflare

Cei de la IBM au decis sa colaboreze cu Cloudflare, renumitul provider de servicii CDN (Content Delivery Network). Colaborarea vine in urma necesitatii de furniza clientilor IBM servicii securizate in platforma de cloud computing a IBM, in special impotriva atacurilor de tip DDoS, atacuri pentru contracararea carora sunt cunoscuti cei de la CloudFlare.

IBM intentioneaza sa ofere solutii securizate simplificate dar in acelasi timp foarte eficiente pentru aplicatiile oferite clientilor proprii. Un “one-stop shop” asa cum este mentionate pe siteul companiei.

Cel mai probabil utilizatorilor de servicii de tip “IBM Cloud Internet” li se va oferi posibilitatea de a-si activa optiuni de securitate pentru diferite deviceuri, intr-o interfata simpla si prietenoasa, fara a fi nevoie de cunostinte tehnice foarte ample.

De mentionat ca prin aceasta mutare IBM tinteste si in concurenta directa pe partea de servicii de tip cloud: Amazon AWS.

Informam clientii ca megahost.ro furnizeaza gratuit catre toti clientii de servicii de hosting shared posibilitatea de activare a serviciilor CloudFlare direct din cPanel.