Colectia Softaculous a ajuns la 300 de aplicatii

softaculousSoftaculous Ltd., dezvoltatorul auto-installerului Softaculous, care simplifica instalarea de aplicatii web pe diverse platforme de hosting, a anuntat ieri ca numarul de aplicatii din colectia sa a ajuns la 300. Mai multe scripturi au fost adaugate recent in vasta colectie Softaculous, dar de asemenea au si fost eliminate cateva care erau deja invechite.

Auto installerul Softaculous se integreaza in cele mai renumite panouri de control pentru web hosting, cum ar fi cPanel, Plesk, DirectAdmin, H-Sphere, Interworx si ISPSystems, si permite utilizatorului sa instaleze orice aplicatie prin simpla apasare a unui buton. Exista o multime de categorii de scripturi, cum ar fi bloguri, forumuri, micro bloguri, wiki-uri, retele sociale, galerii de imagini, ERP, management de proiect, educational, etc. De asemenea, toate aceste aplicatii pot fi actualizate atunci cand noi versiuni devin disponibile. Softaculous ofera, de asemenea, demo-uri, evaluari, recenzii si imagini ale diferitelor aplicatii.

“Am adaugat mai multe aplicatii promitatoare, pentru ca utilizatorii nostri sa o poata gasi pe cea potrivita pentru site-ul lor”, a spus Pulkit Gupta, fondatorul si CEO-ul Softaculous.

Colectia Softaculous contine deja aplicatii populare, inclusiv: WordPress, b2evolution, StatusNet, Drupal, Joomla, Concrete5, phpBB, MyBB, SMF, bbPress, Coppermine, Gallery, MediaWiki, DokuWiki, TikiWiki, Elgg, Dolphin, OpenX, SquirrelMail, LimeSurvey , Piwik, Mantis, SugarCRM, WHMCS, PrestaShop, Magento, CraftySyntax, osTicket, Moodle, Claroline, etc. La acestea, au fost adaugate recent urmatoarele:

1) Open Real Estate 1.4

2) Dada Mail 6.3.0

3) Nibbleblog 3.5.2

4) Croogo 1.4.5

5) Little Software Stats 0.1

6) webtrees 1.4.1

7) Tiny Tiny RSS 1.7.8

8) CumulusClips 1.3.2

9) todoyu 2.3.0

10) Bolt 1.0.3

11) Zurmo 1.1.31

12) Prismotube Express 1.13

13) Chamilo 1.9.4

14) Vision Helpdesk 3.5.4

15) Monstra 2.2.1

16) FuelPHP 1.5.3

17) Pimcore 1.4.10

18) phpLiteAdmin 1.9.4.1

Printre scripturile eliminate, enumeram:

1) XAJAX 0.2.5

2) AjaxAC 0.4.6

3) Viperwolf 1.0

Pentru a raspunde nevoilor diferite ale furnizorilor de hosting, Softaculous este disponibil ca produs gratuit sau ca produs premium. Versiunea gratuita are doar 54 de aplicatii, in timp ce versiunea premium numara in prezent 300 de aplicatii.

“La noi intotdeauna sunt binevenite sugestiile de noi scripturi, fiindca suntem de parere ca oricarui script promitator ar trebui sa i se acorde o sansa. Revizuim scripturile propuse si le adaugam in colectie, daca credem ca acestea vor fi utile utilizatorilor nostri. Vom adauga mult mai multe aplicatii in curand.”, a spus Punit Varia, angajat Softaculous.