Concurenta acerba pe piata furnizorilor de certificate SSL

ssl certificateConcurenta mare in special pe piata certificatelor SSL low-cost:  Compania GeoTrust Incorporated a injumatatit astazi preturile pentru certificatele SSL. Aceasta actiune face parte dintr-o campanie agresiva ce tinteste competitia, si anume compania GoDaddy.

Prin aceasta campanie, clientii actuali ai companiei GoDaddy pot primi gratuit un certificat SSL de la GeoTrust in schimbul celui detinut la Godaddy la care trebuie sa renunte. In ceea ce priveste clientii altor companii, acestia pot beneficia de preturi la jumatate fata de cele normale.

GeoTrust este de mult timp lider pe piata certificatelor SSL low-cost, 100.000 de is deruleaza tranzactiile securizate cu ajutorul certificatelor SSL de la GeoTrust. Ca fapt divers GeoTrust este o subsidiara a companiei Symantec, cunoscutul furnizor de solutii software de securitate.

Daca va intrebati ce este SSL: Secure Socket Layer este un protocol de criptare a comunicatiilor in retele, mai precis este folosit la securizarea comunicatiilor prin Internet. De exemplu, toate comenzile online desfasurate pe megahost.ro, fie ca veti comanda hosting sau un domeniu, se vor desfasura pe o conexiune securizata cu un certificat SSL pentru protejarea datelor introduse in timpul comenzii.