Panoul de control pentru web hosting si-a lansat o noua versiune

Furnizorul celebrului panou de control pentru web hosting, cPanel, a anuntat joi ca a lansat in mod oficial cPanel si WHM versiunea 11.32, care include imbunatatiri la functionalitatea de mail si ecranele de logare, suport DKIM si aplicatia de web analytics, Logaholic.

Deoarece la megahost.ro pe toate serverele de hosting shared cPanel ruleaza in versiune Release, v 11.32 este disponibil incepand de astazi pentru toti clientii.

Astfel, utilizatorii cPanel si WHM vor observa ca ecranele de logare in cPanel sau WHM au acum un design actualizat si optiuni de localizare. De asemenea, pagina de logare va folosi in mod implicit limbajul utilizat de browserul dvs. cPanel & WHM suporta 14 limbi diferite pentru interfata de conectare, iar utilizatorii o pot alege pe cea pe care doresc ca cPanel sau WHM sa o foloseasca, inclusiv limba Romana.

Odata cu versiunea 11.32, cPanel & WHM poate semna mesajele trimise, avand acum suport DKIM, care poate fi administrat prin conturile de hosting cPanel, prin caracteristica de logare e-mail din cPanel. Managerul de proiect al cPanel si WHM, Ken Power, a declarat: “Suntem mandri ca am reusit sa integram DKIM in acest produs. Acest lucru este ceva ce clientii au cerut, iar noi am ascultat.”

Pe langa diversele imbunatatiri, pachetul de web analytics Logaholic este acum disponibil oficial pentru utilizatorii cPanel, odata cu versiunea 11.32.

Alte actualizari notabile includ:

· Imbunatatirea ratei de limitare a e-mailului

· Un nou editor de configurare Exim

· Hooks system

· Suport MySQL 5.5

· Suport MyDNS-NG

· O mai buna administrare a fisierelor prin intermediul interfetei cPanel File Manager

· Suport IPv6 in Apache distiller

· Reducerea utilizarii de memorie pentru cphulk, cpsrvd si cpdavd, in modul idle

Pentru a afla mai multe despre actualizarile si imbunatatirile din versiunea 11.32, vizitati:

11.32 Microsite:

Release Notes: http://docs.cpanel.net/twiki/bin/view/AllDocumentation/1132ReleaseNotes