cPanel extinde serviciul Fast Update si in America de Susd

cpanel whmcPanel (www.cpanel.net) a anuntat ieri ca isi va extinde serviciul Fast Update si in America de Sud folosind serverele companiei HostDime din Brazilia.

Serviciul Fast Update va oferi datacenterelor si firmelor de hosting din America de Sud posibilitatea de a instala sau updata cPanel la viteze mult mai mari decat pana acum. In loc sa se faca instalarile sau updateurile folosind mirror-uri acum se vor folosi servere locale, timpii pentru aceste operatiuni fiind drastic redusi.

Serviciu Fast Update foloseste o tehnologie proprietara cPanel pentru a gasi cel mai apropiat mirror pe baza unui algoritm intern pentru calcularea celei mai rapide viteze de transmisie de date.

Un oficial al cPanel a declarat ca viteza unei instalari de cPanel sau a unui update va creste cu 400%, lucru care va atrage automat dupa sine mai putine intreruperi in servicii pentru furnizorii de hosting din America de Sud, in acelasi timp reducand costurile cu traficul. Cei de la cPanel au declarat ca este posibil ca pe viitor sa ofere asistenta tehnica si in limba Spaniola, tinand cont de regiunea in care tocmai s-au extins..