Attracta gratuit pentru conturile de hosting

cPanel, liderul mondial in furnizarea de software pentru panouri de control in industria de hosting web, a anunţat recent, ca utilitarele pentru optimizare SEO (Search Engine Optimization) oferite gratuit de Attracta vor deveni o caracteristica standard in versiunile urmatoare ale cPanel. Adaugarea utilitarelor Attracta in cPanel ofera in plus posibilitatea de-a gestiona cu usurinta prezenta site-urilor web in motoarele de cautare folosind doar cateva clicuri de mouse.

Pe masura ce internetul se maturizeaza, industria de web hosting este din ce in ce mai competitiva iar pentru proprietarii de site-uri este tot mai dificil ca site-urile lor sa iasa in evidenta. Instrumentele oferite de Attracta ajuta la rezolvarea acestor probleme. Attracta este cel mai mare serviciu de SEO la nivel mondial si este utilizat de peste un milion de site-uri web. Printre instrumentele oferite gratuit de Attracta regasim:

– generarea unui Sitemap XML (care poate avea maxim 1000 de pagini) si trimiterea acestuia catre motoarele de cautare: Google, Ask, Bing, Yahoo
– verificarea site-ului in lista neagra (blacklist) din Google
– unelte pentru Link Building
– instrumente pentru integrarea retelelor sociale
– sfaturi si tutoriale SEO

Proprietarii de site-uri care doresc mai mult trafic pot face upgrade (contra unei sume de bani) si beneficiaza in plus de instrumente SEO automatizate si transmiterea sitemap-ului catre 100 dintre cele mai cunoscute motoare de cautare la nivel mondial.Attracta este pana in prezent, primul software tert ce va fi inclus in cPanel, conform vice-presedintelui cPanel, Aaron Philips. Acesta a afirmat printre altele:

“Orice site are nevoie de trafic si pentru ca tehnologia XML Sitemap oferita de Attracta a avut rezultate foarte bune pentru majoritatea clientilor, cPanel a decis ca Attracta sa fie inclusa in versiunile urmatoare de cPanel.”

Attracta a fost infiintata in anul 2009 de o echipa de antreprenori de succes pe internet, in Napa, California. Uneltele SEO oferite de Attracta sunt utilizate de peste un milion de site-uri web la nivel mondial. Compania vinde serviciile sale in mod direct si de asemenea printr-un canal de furnizori de servicii de hosting, designeri web si agentii din industria de cautare online.

cPanel este cel mai mai utilizat panou de administrare pentru conturile de hosting si prin software-ul sau permite furnizorilor de hosting sa transforme servere dedicate independente in platforme complet automatizate de tipul point-and-click. Cpanel este disponibil gratuit pentru o perioada de 15 zile, ulterior fiind nevoie de achizitionarea unei licente platite pentru a putea fi utilizat.

2 Comments Attracta gratuit pentru conturile de hosting

  1. whatafy

    Su curios ce ne ofera pentru link building. In seara asta am sa ma inregistrez si eu sa vad despre ce este vorba. E bine ca mai sunt bloguri care ajuta internautii prin articole de indrumare.

Comments are closed.