Cum sa alegeti hosting pentru Joomla

Una dintre cele mai mari provocari atunci cand va creati un website de la zero este de a gasi furnizorul de web hosting cel mai potrivit. Un site creat cu Joomla nu face exceptie de la regula. Serviciile de hosting abunda in oferte, dar cum stiti pe care sa-l alegeti? Iata cateva indicatii care v-ar putea ajuta sa gasiti serviciul de web hosting potrivit pentru site-ul dvs. Joomla.

Hosting gratuit

Sa incepeti cu primul dvs. site pe un serviciu gratuit de hosting nu este neaparat o idee rea. Dar, retineti ca nu este nici o idee buna atunci cand aveti planuri de extindere. Hosting-ul gratuit este suficient pentru site-uri personale sau bloguri. Dar daca aveti de gand sa creati un site de afaceri sau de e-commerce, sariti peste aceasta optiune, deoarece mai mult ca sigur ca nu va veni cu caracteristicile de care aveti nevoie.

Pret

Compararea preturilor diferitelor servicii de hosting si caracteristicilor pe care le ofera trebuie sa fie luata ca o prioritate. Nu alegeti in mod automat ce e mai ieftin. Verificati in primul rand caracteristicile pe care le ofera serviciul respectiv. Retineti ca niciun pret nu este prea mare in cazul in care o companie de hosting va poate garanta uptime de 100% si va ofera caracteristici importante si suport tehnic 24/7.

Securitate

Unii furnizori de web hosting ofera sisteme de securitate mai complexe si sisteme stricte de codificare pentru a proteja continutul site-ului dvs. de atacuri venite din exterior. Informati-va dinainte asupra furnizorului ales, pentru a verifica daca au existat antecedente de securitate pe sistemul sau.

Latime de banda

Latimea de banda dicteaza cat de repede poate fi descarcat un fisier si stabileste, de asemenea, timpul de incarcare a unei pagini web. Daca site-ul dvs. are continut “greu”, cum ar fi grafica s plugin-uri, alegeti furnizorul de hosting care ofera o latimea de banda cea mai mare.

Spatiu pe disc

Ca proprietar de site, trebuie sa aveti o idee generala despre cat de multe date veti avea nevoie pentru site-ul dvs. Cele mai multe servicii de web hosting ofera mult spatiu pe disc, chiar si pentru planurile mai mici.