Cum sa alegi o firma de hosting?

In afara de detaliile tehnice care sunt foarte importante atunci cand alegeti un pachet de hosting, exista si aspecte care nu au legatura cu tehnica si tin mai mult de bunul simt: incercati sa determinati daca firma repectiva de hosting este una ale carei servicii merita sa le folositi.

Iata cateva aspecte pe care trebuie sa le aveti in vedere:

1. Viteza de incarcare a paginii: daca chiar siteul firmei de hosting se incarca vizibil greu, atunci mai mult ca sigur ca si siteul dvs gazduit la acea firma se va incarca tot greu, nu va doriti acest lucru.

2. Aspectul si functionalitatea siteului: uitati-va cu atentie la siteul firmei de hosting, verificati daca este bine organizat, arata profesional, este functional, fara linkuri moarte, fara pagini lipsa, probleme de asezare in pagina. Daca nu indeplineste conditiile acestea este foarte posibil sa fie din dezinteres, nu va doriti asa ceva.

3. Asistenta tehnica: cautati modalitatile prin care ofera asistenta clientilor si verificati-le pe fiecare in parte daca sunt OK: sunati la firma, incercati sa deschideti un tichet de asistenta, incercati sa ii contactati prin live chat sau alt sistem de asistenta online, trimiteti-le un mail, folositi-le formularul de contact, cautati daca au un sistem de FAQ ( Intrebari Frecvente). Vedeti timpii de raspuns cand ii contactati… daca va raspund greu atunci incercati sa ii evitati.

1 Comment Cum sa alegi o firma de hosting?

  1. Hutanu Robert

    Cred ca, cel mai important este sa vezi parerile celor care folosesc serviciile unei firme de hosting, lasand la o parte cifre si promisiuni tehnice. Voi sunteti niste draguti ca postati astfel de sfaturi si de departe sunteti cei mai buni! Keep walking

Comments are closed.