Ecommerce Hosting: 5 caracteristici principale

Majoritatea furnizorilor de servicii de hosting web ofera anumite pachete de hosting destinate site-urilor de e-commerce (magazine virtuale online). Posesorii de afaceri online, incearca prin intermediul magazinului online propriu sa dezvolte o afacere online de succes si evident sa faca bani din aceasta afacere.

Inainte de-a alege un furnizor de servicii de hosting web pentru magazinul dvs. online ar trebui sa tineti cont de urmatoarele aspecte:

Accesibilitatea certificatelor SSL – un element cheie in dezvoltarea unei afaceri online de succes o constituie certificatul SSL pe care ar trebui sa-l achizitionati pentru site-ul dvs. Verificati in prealabil daca furnizorul de servicii de hosting web ales va ofera posibilitatea achizitionariii unui certificat SSL si cat de usor se poate face acest lucru
Software pentru magazinul online – Exista o multime de aplicatii prin care puteti crea un magazin online, atat comerciale (contra-cost) cat si gratuite. Asgurati-va ca furnizorul dvs. de hosting va permite instalarea unui astfel de script
Google Analytics – Un instrument esential care va poate ajuta sa optimizati site-ul dvs. astfel incat sa faceti bani. Prin intermediul Google Analytics puteti urmari progresul site-ului dvs. si studia traficul. Multi furnizori de servicii de hosting ofera softuri internet pentru analiza traficului sau va permit integrarea Google Analytics in site-ul dvs.
Securitatea – in functie de tipul de afacere pe care o dezvoltati, veti avea nevoie de cea mai buna securitate pentru contul dvs. de hosting cat si pentru magazinul dvs. online. Asigurati-va ca furnizorul dvs. de hosting ia in serios securitatea si protectia conturilor clientilor
Scalabilitate – Pe masura ce afacerea dvs. va creste, site-ul dvs. va creste odata cu ea. Asigurati-va ca furnizorul ales va permite upgrade-ul contului dvs. in cazul in care acesta este necesar sau va poate oferi o varianta alternativa avantajoasa pentru gazudirea magazinului dvs.

Ca in orice afacere, este bine sa gasiti un raport calitate/pret convenabil. In cazul in care nu sunteti decisi in a alege furnizorul de servicii de hosting potrivit pentru afacerea dvs. puteti cere sfatul unui expert IT sau puteti cere furnizorului de web hosting pe care urmeaza sa-l utilizati sa va ofere informatii suplimentare cu privire la tipul de pachet de hosting care s-ar potrivi cel mai bine afacerii dvs.