ESET lanseaza un nou software de securitate pentru Android

eset-mobile-security-poate-fi-testat-gratuit-pe-smartphone-urile-android-link-download_size10Compania ESET, un renumit producator de software de securitate, a lansat saptamana trecuta cea mai recenta versiune a solutiei sale de securitate mobila pentru sistemele de operare Android. Reproiectat complet, noul ESET Mobile Security pentru Android vine cu capabilitati de scanare imbunatatite, un modul anti-phishing si o interfata de utilizator reproiectata, a declarat compania.

ESET Mobile Security pentru Android a fost conceput pentru a proteja utilizatorii de smartphone-uri si tablete Android in medii mai putin securizate.

Solutia de securitate mobila protejeaza utilizatorii atunci cand acestia se conecteaza la retelele Wi-Fi publice si ii protejeaza atunci cand viziteaza site-uri malware sau cand dau click pe linkuri din e-mail-uri suspecte sau din mesaje de chat. De asemenea, solutia protejeaza utilizatorii si atunci cand descarca aplicatii din magazine terte si le monitorizeaza permisiunile. Acesta poate fi util mai ales pentru clientii de hosting care sunt tot timpul in miscare si au nevoie sa se conecteze la retele Wi-Fi publice.

ESET ofera doua versiuni de Mobile Security pentru Android: o versiune gratuita care ofera protectie de baza si o versiune completa care primeste update-uri pentru protectie suplimentara impotriva amenintarilor digitale si fizice.

In plus fata de scanarea antivirus, ESET Mobile Security pentru Android ofera:

• Un expert de configurare pornire si anti-furt

• Capacitatea de a filtra sau bloca SMS-urile sau apelurile primite la anumite ore

• Monitorizarea permisiunilor aplicatiilor instalate

• Modul anti-phishing imbunatatit ce ofera protectie impotriva atacurilor de tip phishing si a atacurilor web bazate pe coduri QR sau link-uri URL

ESET Mobile Security pentru Android poate fi descarcat din magazinul de aplicatii Google Play.