Fan Page-ul lui Mark Zuckerberg de pe facebook a fost spart de hackeri

Pagina cu fani de pe Facebook a lui Mark Zuckerberg a fost spart de hackeri, acestia postand un mesaj prin care indeamna compania Facebook sa devina un “business social”.

Mesajul care pare sa fi fost postat chiar din contul de Facebook al lui Mark Zuckerberg a fost scos rapid de pe serverele Facebook impreuna cu fan page-ul. Oricum nu atat de rapid incat sa nu fie remarcat, in timpul cat a fost activ a primit 1800 de “likes” si sute de comentarii.

Mesajul spunea: “Let the hacking begin: If facebook needs money, instead of going to the banks, why doesn’t Facebook let its users invest in Facebook in a social way? Why not transform Facebook into a ‘social business’ the way Nobel Prize winner Muhammad Yunus described it? What do you think? #hackercup2011”.

Practic hackerul respectiv doreste ca Facebook sa isi lase utilizatorii sa investeasca in loc sa imprumute bani de la banci.

Facebook nu a facut nicio declaratie pana in acest moment referitoare la acest incident insa parerea generala este ca este destul de grav daca chiar pagina lui Zuckerberg a fost sparta.