Firefox 4 asteptat in Februarie

Firefox 4 este aproape gata de lansare, dupa cum declara un director al Mozilla. Mai sunt circa 160 de mici probleme sau bug-uri de reparat si dureaza aproximativ 6 saptamani pentru a lansat un RC (Release Candidate) dupa ce numarul acestor buguri scade sub 100.

Se stie deja ca Firefox va primi un motor turbo, adica va avea un plus semnificativ de viteza fata de predecesori. Alta caracteristica interesanta este optiunea “Do not track” care vine dupa ce Microsoft a introdus-o deja in Internet Explorer 9. Alte imbunatatiri se refera la usurinta in utilizare.

In acest moment, asa cum spuneam intr-un articol anterior, Firefox este pe primul loc in Europa iar la nivel mondial este pe locul 2, evident in urma lui Internet Explorer.

Only time will tell how these figures might change once Firefox 4 debuts. According to this newest timetable, though, it looks like we won’t have to wait too much longer to find out.

Firefox 4 este deja disponibil in versiune de beta testing, poate fi descarcat de la adresa: http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html