Folositi gazduirea WordPress? Atunci aveti nevoie de acest plugin

wordpressphpmemory1Server IP & Memory Usage Display este un plugin util pentru WordPress, care afiseaza in footer-ul interfetei admin memoria RAM totala disponibila, limita acesteia pentru WordPress si procentul de utilizare a acesteia de catre WordPress. In plus, afiseaza si adresa IP , tipul sistemului de operare si versiunea de PHP care ruleaza pe serverul de gazduire.

Atunci cand procentul de utilizare a memoriei RAM depasteste 75%, acesta este afisat cu rosu deschis, iar atunci cand depaseste 90%, este afisat cu rosu inchis, pentru o vizualizare mai buna. Astfel, aveti mereu control asupra consumului de resurse, mai ales ca vi se afiseaza si limita memoriei pentru WordPress, astfel ca o puteti modifica in functie de necesitatile site-ului.

Un alt aspect important al plugin-ului il reprezinta posibilitatea de a-l traduce in orice limba, prin simpla modificare a fisierului .po din folderul /lang/.

Daca detineti un pachet de gazduire de tip “budget”, Server IP & Memory Usage Display va ajuta sa monitorizati consumul de resurse al site-ului dvs., astfel incat sa se incadreze in limitele impuse. Iar daca detineti un server dedicat, puteti monitoriza performanetele WordPress  pentru o mai buna optimizare a acestuia.

Sursa foto

23 Comments Folositi gazduirea WordPress? Atunci aveti nevoie de acest plugin

  1. Liliana Vanghelie

    am inceput de curand sa folosesc wordpress , deci , pentru mine , acest articol este foarte util .

  2. Bogdan Burdia

    Folosesc worldpress de ceva timp, acest articol va fi benefic pentru mine din punctul meu de vedere. Voi? ce parere aveti?

  3. Ioan

    A fost foarte util articolul pentru mine, mai ales ca nu prea am cunostinte in domeniu. Acum sunt gata sa incerc si wordpress

  4. nicolae tintea

    inca nu folosesc acest program dar informatiile din acest articol au fost relevante pentru mine.

  5. florin florin

    FOarte interesant si ofera niste informatii foarte importante. As incerca si din partea mea aveti cele mai multe felicitari.

  6. florin florin

    FOarte interesant si ofera niste informatii foarte importante. As incerca si din partea mea aveti cele mai multe felicitari.. Bravo!!

  7. Andreea Neculita

    Folosesc Server IP & Memory Usage Display, dar recunosc ca in urma citirii aricolului am invatat lucruri noi. Felicitari si la cat mai multe articole bune!

  8. Cristina

    Nici eu nu folosesc WordPress, ma batea gandul la un moment dat. Este un articol foarte util, informatiile sunt foarte clare si sigur am sa tin cont de ele, daca ma voi decide sa folosesc WordPress.

Comments are closed.