Fuziune in SUA pe piata de hosting

Vreti sa va extindeti la scara larga afacerea de hosting? Nimic mai simplu; fuzionati cu o alta companie. Exact acest lucru au facut recent si furnizorii de hosting Xand si Acces Northeast. Anuntand marti aceasta miscare, companiile au declarat ca fuziunea le face “atat una dintre cele mai mari companii private cat si cel mai mare datacenter din nord-estul Americii.”

Compania Acces Northeast detine 2 datacentere in statul Massachusetts si unul in Connecticut, iar Xand detine un datacenter in Westchester County, New York.

Solutiile Xand includ colocarea serverelor si hosting administrat, in timp ce Acces Northeast furnizeaza hosting pentru mediul enterprise, colocare servere dedicate, recuperare dupa dezastru si altele. Combinatia acestor servicii duce la extinderea portofoliului global al celor 2 companii. Detaliile financiare ale fuziunii nu au fost dezvaluite.

Ambele companii au subliniat faptul ca aceasta miscare le-ar putea ajuta sa furnizeze intreprinderilor din statele in care acestea activeaza, “o mai buna implementare a serviciilor lor si a planurilor de recuperare dupa dezastru”.