Lansarea noului iPhone 14 va avea loc în luna septembrie

ios-macos-iphone-14-prezentareaSunteți gata pentru noutatea anului? Data pentru iPhone 14 a fost dezvăluită! Pe 7 septembrie, va avea loc lansarea noului iPhone 14, la locația Steve Jobs Theater. De asemenea, se presupune că mai multe dispozitive vor fi anunțate concomitent. Abia așteptăm aceste lansări, iar până atunci, aici am strâns toate detaliile de care ai nevoie pentru a putea aprecia impactul noului smartphone.

Aceste date vin din surse de încredere, dat fiind că se apropie timpul de lansare. 

 

iPhone 14

Se așteaptă introducerea a 4 nouă dispozitive iPhone pe piață, dintre care, este speculat, că iPhone 14 mini nu va avea parte, iPhone 14 Pro Max luându-i locul. iPhone 14 va avea același aspect exterior ca și iPhone 13, cu două variante de 6.1” și două 6.7” respectiv. Mai interesante sunt schimbările față de modelele Pro, care vor avea un design și cameră nouă. Culorile de bază se indică a fi acele clasice, cum ar fi roșu, albastru, alb și negru pentru modelul standard, și auriu, argintiu și grafit pentru modelul Pro. Aparența exterioară va fi lipsită de crestătura pe partea superioară al iPhone-ului, pentru varianta Pro, cum a fost în cazul modelului 13. Înlocuind-o, va fi implementat un decupaj pentru cameră în formă de pastilă. Cu toate acestea, tehnologia Face ID va fi păstrată. În cazul iPhone 14 ordinar, crestătura va fi păstrată.

Ambele tipuri vor fi echipate cu camere de 48 MP, ce este de 4 ori mai mult decât rezoluția curentă (așteptați-vă la videouri 8K) și capacități lărgită la baterii. Toate modelele vor avea cipul A15/A16, cu 6 GB RAM. Din start, telefonul va avea 128 GB de spațiu la dispoziție, cu posibilitatea de a cumpăra de la 512GB până la 1 TB spațiu adițional. La fel va fi realizat și un model separat, cel mai probabil lansat mai târziu, cu opțiunea eSIM.

iPhone 14 Pro ar putea avea carcasă de titan, și îmbunătățiri în domeniul audio tehnologiilor, cât și sistemelor termale, pentru a răci rapid cipurile mai rapide.

Prețul se stipulează a fi între €900 și €1000 pentru modelul standard, și + €100 pentru modelul Pro Max.

Apple Watch 8

Pe lângă la smartphone-uri, este destul de cert că la următorul event Apple, Apple Watch 8 și Apple Watch 8 Rugged Edition vor fi lansate, la fel. Prețul se presupune a fi similar cu acel al modelului precedent, cu €400 pentru varianta 41 mm și un pic mai ridicat pentru varianta 45mm.

Apple Watch 8, se spune, va avea un senzor de temperatură, care ar putea ajuta la detectarea timpurie a febrelor, spre exemplu. Într-o noutate plăcută, sistemul de operare watchOS 9 va veni împachetată împreună cu Watch 8, și o posibilă nouă opțiune de a salva bateria.

Acestea sunt toate noutățile referitor la noul iPhone 14, care te-ar putea interesa! Lansarea poate fi privită online în cadrul Apple Events. Ne bucurăm de această lansare și sperăm că am reușit să te infectăm și pe tine puțin cu această bucurie!