Microsoft si Adobe emit update-uri importante de securitate

Patch-Management-UpdatesSaptamana aceasta, companiile Microsoft si Adobe(si aici)  au lansat update-uri importante de securitate pentru produsele lor.

Microsoft (cu ocazia zilei Patch Tuesday, 12 mai 2015) a lansat un total de 13 update-uri de securitate, dintre care trei sunt clasificate ca fiind “critice”. Update-urile vizeaza Internet Explorer, Windows, dar si alte produse ale companiei. Tot in aceeasi zi, Adobe a publicat mai multe update-uri de securitate pentru Adobe Reader, Flash Player si Acrobat.

Astfel, clienții Adobe vor avea de facut mai multe update-uri decat in mod obisnuit. Conform companiei, nici unul dintre bug-uri nu este exploatat in mod activ. Update-urile pentru Flash Player afecteaza versiunile pentru Windows, Macintosh si Linux, deoarece vulnerabilitatea ar putea fi exploatata pentru a prelua controlul asupra sistemului afectat. Update-urile pentru Acrobat si Reader afecteaza versiunile pentru Windows si Mac. La fel, vulnerabilitatea ar putea fi exploatata pentru a compromite sistemele vulnerabile.

Rugam toti clientii megahost.ro sa faca aceste update-uri cat mai repede posibil.

Sursa foto