Mituri legate de web hosting-ul administrat

In prezent, exista o multime de mituri legate de web hosting-ul administrat. De aceea, am alcatuit o lista scurta cu primele 3 mituri importante, precum si cateva informatii generale menite sa clarifice ideea de hosting administrat.

Doar incepatorii au nevoie de hosting administrat. Fals. Aceasta preconceptie derivata de la ideea ca a plati pe cineva sa va administreze serverul este un semn de slabiciune si ca doar cei neexperimenti au nevoie sa angajeze o companie terta pentru a le administra continutul.  Ideea ce sta la baza unui hosting dedicat nu este de a acoperi golurile din experienta dvs., ci de a va ajuta sa economisiti timpul pe care l-ati fi dedicat administrarii serverului. Daca sunteti o companie mare, cu multe resurse si putin timp la dispozitie, atunci este oarecum logic sa externalizati controlul serverelor dvs.

Hosting-ul administrat este mai scump decat un server dedicat. Fals. Desi s-ar putea sa platiti putin mai mult in avans pentru a crea un server administrat, totusi, pe termen lung, daca optati pentru acest serviciu, veti vedea ca o sa economisiti o gramada de bani. Deoarece serverul dvs. este administrat de catre profesionisti, nu va mai fi nevoie sa angajati un administrator de server sau o echipa de IT. Acest lucru inseamna mai putini bani scosi din buzunar, precum si mai putine dureri de cap atunci cand ceva nu merge bine cu serverul.

Alegerea mea in materie de software este prea limitata in cazul hosting-ului administrat. Fals. Acest mit denota o lipsa de informare asupra pietei de hosting. Pentru a fi competitivi, furnizorii de web hosting trebuie sa ofere o mare varietate de software-uri clientilor lor. Asa ca cercetati mai bine ofertele de pe piata. Ati putea fi surprinsi de ceea ce veti gasi.