Mozilla va modifica intervalul de lansare a noilor versiuni Firefox

fiefoxCompania Mozilla a anuntat saptamana trecuta ca in 2016 va schimba intervalul de lansare a noilor versiuni Firefox, de la sase saptamani la sase-opt saptamani, urmand exemplul lui Google, care inca de la lansarea lui Chrome in 2008 a folosit acest interval flexibil de lansare.

Mozilla a invocat mai multe motive pentru aceasta modificare a intervalului de lansare, printre care si faptul ca in trecut dezvoltatorul open-source nu reusea sa respecte intervalul de sase saptamani in preajma sarbatorilor, mai ales de Craciun si Anul Nou.

Mozilla a declarat ca va lansa acelasi numar de versiuni pe parcursul anului, doar ca potrivit calendarului pe anul curent, numarul de versiuni lansate va fi de sapte, in comparatie cu anul trecut cand au fost noua.

Prima versiune care va fi lansata in noul interval de lansare va fi Firefox 47, programata pentru 7 iunie.

Editia actuala a browser-ului Mozilla Firefox este 44, care a fost lansata pe 26 ianuarie 2015.

Mozilla a publicat pe site-ul sau programul de lansare a viitoarelor versiuni pe 2016.

Sursa foto

59 Comments Mozilla va modifica intervalul de lansare a noilor versiuni Firefox

 1. Irina Cauia

  Mai bine ca au modificat intervalul de lansare a noilor versiuni. Cred ca au mai mult timp pentru a rezolva bug-urile, iar utilizatorul final este mai multumit de produs.

  Reply
 2. MihaitaFk

  Cel mai mult folosesc browser-ul Firefox , chiar nu stiu de ce , cred ca e din cauza ca imi merge bine pe orice calculator sau laptop .

  Reply
 3. Dragos Sandu

  Mi se pare o idee buna cu prelungirea intervalului de updatare chiar daca uneori mai apar unele inconveniente. Va multumesc pentru articol.

  Reply
 4. cobilici valentina

  Firefox este al doilea navigator ca număr de utilizatori, după Google Chrome de la Google. Firefox are numeroase facilităţi, cum ar fi navigarea cu file, un sistem împotriva phishing-ului şi al spyware-ului , o facilitate de gestionare a descărcărilor

  Reply
 5. Georgiana22

  Firefox , foarte putine informatii despre el pana acum. Citind acest articol cred ca il voi incerca. Va multumesc anticipat!

  Reply
 6. Mircea Monu

  Articolul este util, neutru, sobru şi concis, dând linkul către site-ul unde se găseşte informaţia exhaustivă. Mulţumesc pentru informaţii!

  Reply
 7. cobilici valentina

  Mozilla este un bun browser, foarte mult folosit, de aceea este necesara updatarea la intervale mai mici de timp…

  Reply
 8. BUTA CLAUDIU MARCEL

  Ma bucur ca Mozzila modifica intervalul de update al noilor versiuni. Sper astfel ca acestea vor fi mai de calitate. Decat mult si nu prea grozav, mai bine putin si bun !

  Reply
 9. ionutbt

  Mozila Firefox este unul dintre broswerele pe care eu le-am folosit cu incredere tot timpul datorita faptului ca se adapta cerintelor mele. Recomand cu toata increderea Firefox!

  Reply
 10. Cristina

  E un browser foarte bun, dar cum mereu exista loc de mai bine, ma bucur pentru fiecare update si mereu sunt si mai multumita de noul rezultat.

  Reply
 11. Ardeleanu Gabriela

  Folosesc Mozilla, consider ca este cel mai bun browser.Modificarile legate de intervalul de update sunt binevenite

  Reply
 12. Mirela Elefteriu-Albu

  Eu nu prea folosesc browser-ul Firefox , chiar nu stiu de ce , dar sotul meu e incantat de el cred ca din cauza ca ii merge bine pe orice calculator sau laptop .

  Reply
 13. Grama Mihai

  Mi-a starnit curiozitatea in a folosi Mozilla comentariile pozitive de pe acest articol. Voi incerca si eu mai des acest browser.

  Reply
 14. mugurel

  Mai bine ca au modificat intervalul de lansare a noilor versiuni. Cred ca au mai mult timp pentru a rezolva bug-urile, iar utilizatorul final este mai multumit de produs.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.