Novosoft lanseaza Handy Backup 7.3.3

Furnizorul de solutii de backup, Novosoft, a anuntat miercurea trecuta disponibilitatea versiunii 7.3.3 a softului de backup Handy Backup, ce include o varietate de caracteristici noi.

Printre acestea se numara si un nou sistem ce ofera utilizatorilor o modalitate de a urmari nivelul de protectie al PC-ului, precum si posibilitatea de a programa backup tasks.

“Desi aceasta versiune se concentreaza in principal pe viteza si stabilitate, ea include de asemenea si o serie de caracteristici noi concepute pentru a simplifica si mai mult procedurile de backup”, a spus Aleksey Dolgushev, un reprezentant Novosoft. Acesta a evidentiat si noile caracteristici ale software-ului.

“In mod special, Handy Backup 7.3.3 vine cu un nou sistem de notificari care asigura ca toate backup-urile dvs. sunt facute la timp, o interfata web revizuita a serviciului Online Backup, precum si un advisor automat care va ajuta sa alegeti editia de software potrivita nevoilor dvs.”

Lansarea acestei versiuni vine la scurt timp dupa ce compania si-a dezvaluit noul plan de a lansa o versiune optimizata pentru cloud a renumitului sau serviciu de backup. Aceasta ar putea deveni extrem de utilizata mai ales in industria de hosting.