Parallels Plesk Panel 11 a fost lansat

Furnizorul de software pentru industria de web hosting, Parallels, a anuntat martea trecuta lansarea oficiala a Parallels Plesk Panel 11, cea mai recenta versiune a panoului sau de control pentru web hosting, care vine cu numeroase beneficii pentru furnizorii de hosting, inclusiv imbunatatiri ale performantei si securitatii website-ului.

Noua versiune Parallels Plesk Panel include peste 80 de imbunatatiri care au fost aduse pe baza feedback-ului clientilor si a experientei Parallels in industria de hosting si cloud.

Noile caracteristici includ cele mai recente tehnologii web si performante mai rapide in medii virtualizate si dedicate, adaugarea unor instrumente imbunatatite de administrare website si suport gratuit in regim prioritar pentru acei furnizori de hosting care aleg licenta premium Plesk Unlimited.

Parallels Plesk Panel 11 vine cu imbunatatiri in arii importante, pentru a ajuta furnizorii de web hosting si web designerii sa-si simplifice munca, sa reduca costurile si sa genereze mai multe venituri.

Aceste caracteristici includ performante mai bune a serverului web Nginx, astfel incat utilizatorii Linux pot reduce utilizarea CPU si a memoriei cu pana la 50%, prin utilizarea serverului Nginx in Parallels Plesk Panel 11.

Parallels Plesk Panel 11 include de asemenea si o versiune noua a Parallels Web Presence Builder, care ofera un instrument mult mai intuitiv de construire a website-urilor pentru intreprinderile mici si utilizatorii incepatori, permitand companiilor de hosting sa se diferentieze pe piata competitiva cu ajutorul instrumentelor de design pentru IMM-uri.

Parallels Pleask Panel 11 vine si cu securitate imbunatatita fata de versiunile anterioare, inclusiv securitate imbunatatita pentru servere dedicate si posibilitatea de a stoca si cripta o parola, pentru a evita potentialele vulnerabilitati. In plus, updateurile de securitate sunt acum extrem de vizibile si mai usor de aplicat.

3 Comments Parallels Plesk Panel 11 a fost lansat

  1. iMadalin

    Nginx cu care vine e foarte limitat, instalarea manuala a unei versiuni oficiale sau alternative face Plesk sa creada ca nu e instalat, desi creaza configuratiile corecte pentru Apache.

    Versiunea cu care vine oficial din Plesk are doar cateva module esentiale, iar altele de interes nu le-au pus.

Comments are closed.