Samsung opreste total productia lui Galaxy Note 7

Productia modelului Galaxy Note 7 a fost momentan oprita in totalitate dupa ce cateva smartphoneuri (care ar fi trebuit sa rezolve problema cu supraincalzirea) au explodat. In urma acestor evenimente au existat cazuri de spitalizare a unor persoane care foloseau acest model care a luat foc.

Modelul Galaxy Note 7 este varful de gama pentru smartphone-urile Samsung si a avut probleme cu supraincalzirea inca de la lansare. Cei de la Samsung insa au trimis catre funizori aparate noi care ar fi trebuit sa aiba aceasta problema remediata. Se pare insa ca problema este departe de a fi remediata.

Dupa ce cativa provideri mari de telefonie au renuntat la a mai livra catre clienti modelul respectiv, Samsung a luat dezicia de a opri la randul sau productia si livrarea de Note 7.

In ultima perioada au fost multe reclamatii referitoare la Note 7, de la arsuri minore la degete pana la persoane care au declarat ca telefonul a luat pur si simplu foc in pat sau in dockingul de incarcare in timp ce dormeau.

Exista voci care spun ca aceste incidente au legatura cu graba cu care cei de la Samsung au lansat acest model pentru a nu ramane in urma in competitia cu iPhone 7.

sursa imagine

note7ars