Softaculous este acum disponibil gratuit pentru CentOS Web Panel

softaculouslogoSoftaculous Ltd., dezvoltatorul auto-installerului Softaculous, care simplifica instalarea aplicatiilor pe diferite platforme de hosting, a anuntat ca Softaculous Auto Installer va fi disponibil gratuit pentru panoul de control pentru web hosting, CentOS Web Panel.

“Utilizatorii CentOS Web Panel pot acum sa instaleze, sa faca upgrade, backup si sa-si restaureze aplicatiile prin Softaculous Auto Installer. Implementarea Softaculous in panoul de control gratuit CentOS Web Panel ne permite sa abordam o noua categorie de utilizatori” spune Brijesh Kothari, Project Manager la Softaculous.

Cum se instaleaza Softaculous in CentOS Web Panel

Softaculous poate fi instalat cu un singur click din panoul de administrare CentOS Web Panel. Trebuie sa va logati ca root in CentOS Web Panel, accesati Script Installers -> Scripts Manager si dati click pe butonul Install Softaculous.

De asemenea, puteti consulta si urmatorul ghid online:
http://www.softaculous.com/docs/Installing_Softaculous_in_CentOS_Web_Panel

By default, in CentOS Web Panel se va instalata versiunea gratuita de Softaculous, care are acces limitat la scripturi. Pentru a va bucura de cele peste 340 de scripturi, puteti achizitiona licenta premium de Softaculous.