Softaculous lanseaza versiunea 4.1.8

Softaculous Ltd., dezvoltatorul auto-installerului Softaculous, care simplifica implementarea de aplicatii web pe diverse platforme de hosting, a anuntat lansarea Softaculous 4.1.8 pe 23 ianuarie 2013. Aceasta versiune vine cu caracteristici noi si repara cateva bug-uri mai vechi.

Iata principalele modificari din Softaculous 4.1.8:

1) A fost adaugat Task Manager pentru utilizatorii finali. Acestia vor putea acum sa vada procesele existente.

2) A fost adaugat sistemul Error Logging care poate fi accesat din Admin Panel. Acesta afiseaza erorile PHP din Softaculous.

3) Adminul poate seta acum ca utilizatorul admin default sau parola de administrator sa nu mai fie afisate, astfel incat utilizatorul va trebui sa introduca aceste date pentru a putea instala un script. Aceste setari pot fi facute din Admin Panel -> Settings

4) Utilizatorii pot dezactiva acum notificarile de update disponibile pentru aplicatiile lor.

5) API-ul Softaculous a fost imbunatatit.

6) Bug Fix: Aplicatiile Java erau adaugate la iscripts.php. Problema a fost remediata.

7) Bug Fix: Clasele PHP nu erau afisate in browserul Chrome din cauza unei probleme SSL. Problema a fost remediata.

8) Fix Bug: In caz de esec in timpul procesului de restaurare, nu era afisata o eroare cu motivul exact care a provocat esecul. Problema a fost remediata.

9) Fix Bug: Instalarea DirectAdmin prin protocolul https era facuta in directorul public_html, in loc de private_html. Problema a fost remediata.

10) Bug Fix: Scripturile nu erau descarcate din prima, atunci cand se face upgrade de la versiune FREE la cea PREMIUM. Problema a fost remediata.

11) Bug Fix: Fisierul addon_softaculous.cgi a fost modificat in functie de cerintele cPanel, deoarece cauza erori fatale pe unele servere. Problema a fost remediata.