SpamExperts sponsorizeaza WorldHostingDays al patrulea an consecutiv

SpamExperts a anuntat saptamana aceasta ca va sponsoriza pentru al patrulea an consecutiv evenimentul WorldHostingDays (WHD), un eveniment important in industria de hosting, ce are loc anual la Europa-Park, in Rust, Germania.

“WHD inseamna mult mai mult decat hosting, este vorba despre comunitatea in sine, o conferinta la care se reunesc nume importante din industria de hosting, iau nastere idei noi si sunt formate asociatii de succes. SpamExperts este onorat sa fie din nou sponsor Gold al acestui mare eveniment”, a declarat Sam Renkema, CEO SpamExperts.

In acest an, SpamExperts va gazdui o scurta sesiune cu tema “Email Security 2.0, Integrated & Automated”. Sesiunea va avea loc miercuri, 20 martie, si va aborda diferitele aspecte ale suitei SpamExperts de securitate e-mail, oferind furnizorilor de hosting posibilitatea de a-si mari oferta de servicii si de a-si atrage noi clienti.

In plus, in calitate de sponsor Gold, SpamExperts ofera tuturor clientilor sai si partenerilor din industria de hosting un cod de inregistrare pentru a participa gratuit la acest eveniment.

“Suntem entuziasmati de posibilitatea de a gazdui o sesiune proprie. Daca sunteti activi pe piata de hosting si doriti sa va extindeti afacerea, atunci sesiunea nostra va va oferi cateva idei despre cum va puteti distinge cu usurinta portofoliul de servicii de cel al concurentilor si cum va puteti spori veniturile” a adaugat Sam Renkema.