Steve Jobs a murit. R.I.P.

a murit Steve JobsSteve Jobs, cel care s-a aflat in fruntea companiei Apple si care a fost creierul care a lansat pe piata vestitele iPhone, iPod si iPad a decedat azi la varsta de 56 de ani dupa cum anunta chiar compania Apple pe pagina principala.

Homepage-ul siteului Apple a fost schimbat aseara si este prezentata o fotografie cu Steve Jobs si textul “Steve Jobs 1955-2011. In momentul in care se face click pe fotografie se afiseaza textul “Apple has lost a visionary and creative genius, and the world has lost an amazing human being. Those of us who have been fortunate enough to know and work with Steve have lost a dear friend and an inspiring mentor. Steve leaves behind a company that only he could have built, and his spirit will forever be the foundation of Apple.”

Steve Jobs pune bazele companiei Apple Computer in 1976 impreuna cu prietenul si asociatul sau Steve Wozniak, si scot pe piata ceea ce este considerat a fi primul personal computer din lume, primul PC.

Din cauza starii de sanatate Steve Jobs a renuntat luna trecuta (pe 24 August 2011)  la functia de director executiv al Apple.

Nu putem decat sa regretam disparitia lui si sa spunem R.I.P Steve Jobs, odihneste-te in pace.

rip_steve_jobs