Yahoo si-a schimbat interfata de e-mail si motorul de cautare

yahoo-logoLa scurt timp dupa ce s-a facut public faptul ca motorul de cautare Bing al celor de la Microsoft a trecut pe locul 2 dupa Google si a surclasat Yahoo, cei de la Yahoo incearca sa revina in pozitia de pe locul doi prin imbunatatirea interfetei de email si a motorului de cautare. Update-urile acestor doua produse sunt asteptate sa devina disponibile pentru utilizatori in cursul acestei toamne.

Eforturile se pare ca sunt canalizate pentru a mentine utilizatorii cat mai mult timp pe siteurile Yahoo.

Yahoo a schimbat felul in care rezultatele motorului de cautare sunt afisate, prezentand utilizatorilor informatii mai complexe referitoare la rezultatele cautarii de pe prima pagina. Cu alte cuvinte, utilizatorii care cauta un film vor putea vedea de exemplu orele la care ruleaza acel film si vor putea sa achizitioneze bilete fara a parasi siteul Yahoo.

Yahoo va continua de asemenea sa investeasca in dezvoltarea de aplicatii pentru device-uri ca iPad si alte astfel de tablete. Aplicatiile Yahoo pentru tablete vor include stiri, acces direct catre Yahoo Mail, ceas desteptator si aplicatie pentru prognoza meteo, Yahoo are deja precontracte cu circa 100 de provideri de telefonie si internet sau producatori de electronice pentru a pre-instala aplicatiile Yahoo pe device-urile mobile.

1 Comment Yahoo si-a schimbat interfata de e-mail si motorul de cautare

Comments are closed.