Yahoo Mail Beta a devenit versiune finala

Yahoo ruleaza in momentul de fata cea mai noua versiune a sa pentru serviciul de email si ii invita pe cei 284 de milioane de utilizatori sa faca upgrade. Compania a prezentat o versiune de test a noului serviciu de email, anul trecut, in octombrie. Aceasta a fost conceputa in asa fel incat sa incurajeze utilizatorii Yahoo sa-si petreaca cat mai mult timp pe site-ul si paginile companiei.

Noul serviciul de email integreaza o serie de componente noi, inclusiv Facebook si Twitter. Astfel, utilizatorii vor putea posta mesaje pe Twitter sau Facebook direct din interfata de email a contului de Yahoo. Se pot vizualiza de asemenea notificarile si update-urile de pe site-urile Twitter, Facebook, Zynga, intr-o pagina noua, numita Updates. Puteti conversa pe chatul Facebook sau Windows Live direct din interfata de email.

Sunt disponibile 50 de teme diferite pentru vizualizarea emailurilor.

De asemenea, Yahoo sprijina anumite aplicatii pe care utilizatorii le pot folosi pentru o mai buna organizare a casutei de email. Una din ele, numita “All My Purchases” permite vizualizarea comenzilor online plasate de utilizatorul respectiv. Aplicatia “Unsubscriber” de exemplu, permite o mai usoara dezabonare a utilizatorului de la buletinele informative. In plus, se poate utiliza aplicatia “YouSendIt” pentru a atasa fisiere de marimi mari emailurilor pe care le trimiteti. Aplicatii ca eBay si PayPal, integrate in serviciul de email, vor fi de asemenea disponibile intr-un viitor foarte apropiat.

Noul serviciu de email beneficiaza de functii noi de cautare si sortare, fie dupa expeditor, fisierul atasata, data sau locatia emailului respectiv. Serviciul a fost conceput pentru a fi mult mai usor de folosit, este mai rapid si beneficiaza de functii avansate de blocare si filtrare a mesajelor de tip SPAM.

Pentru a utiliza noua versiune de Yahoo Email, puteti face upgrade online pentru ca noua varianta este disponibila pe toate serverele Yahoo. De mentionat, ca acest upgrade nu este disponibil imediat pentru toti utilizatorii. Conform celor de la Yahoo, acest lucru va fi posibil in cateva saptamani.

Conform declaratiilor preliminare versiuniii beta de anul trecut, facute de Carol Bartz, CEO al Yahoo, noua versiune de Yahoo Email a fost proiectata pentru a contribui la revigorarea utilizatorilor Yahoo, numarul acestora fiind in scadere in perioada 2009-2010. Yahoo spera ca prin aceasta noua versiune sa opreasca scaderea numarului utilizatorilor si a timpului pe care acestia ii petrec pe site-urile companiei.

2 Comments Yahoo Mail Beta a devenit versiune finala

  1. butnariu george daniel

    salut am si eu o problema,eu folosesc opera si am facut un upgrade la yahoo mail si merge. dar de fiecare data cand accesez mailul de la yahoo imi apare tot versiunea veche.cum sa putea sa rezolv acest mic inconvenient? multumesc!

    1. Admin

      Puteti incerca sa curatati cache-ul browserului. Daca folositi si alt browser si nu exista aceasta problema atunci in mod cert problema este localizata in Opera si golirea cache-ului sai chiar a history-ului ar putea ajuta.

Comments are closed.