Windows 8 va fi lansat in 2012?

Daca sunteti deja familiarizat cu Windows 7, vestile bune continua. Lansarea noului sistem de operare Microsoft, Windows 8 este programata pentru 2012.

Windows 8 nu va fi doar un simplu sistem de operare pentru calculatoarele personale si notebookuri, ci se pregateste sa invadeze si piata tabletelor, a produselor specializate de calcul next-gen si alte platforme.

Windows 7 a aparut in octombrie 2009, durata de timp pana la aparitia Windows 8 fiind mai mare decat cea dintre Windows Vista si Windows 7. Problema Windows 7 este aceea ca nu a fost construita ca un sistem de operare mobil, si chiar daca exista multe componente care ruleaza Windows 7 mobile, nu reprezinta o amenintare pentru Mac OS X-ul (care ruleaza pe iPhone si iPad) sau Android-ul care ruleaza pe telefoanele mobile.

Microsoft lucreaza la noua versiune de Windows 8 avand o mai buna intelegere a necesitatilor utilizatorilor si exista deja speculatii pe tema cum va reusi Microsoft sa integreze noua achizitie a companiei, platforma Skype, in noua sa versiune de Windows 8.