Yahoo renunta la AltaVista, Yahoo Buzz, Delicious

yahoo-logoDupa ce au anuntat saptamana aceasta ca vor concedia 4% din angajati, Yahoo a dezvaluit ieri ca va opri mai multe websiteuri pe care le detine, printre care se numara Delicious, AltaVista, MyBlogLog, Yahoo Picks, Yahoo Buzz si Yahoo Bookmarks.

Aceste masuri fac parte din planul companiei de reducere a cheltuielilor din ultimul timp, plan generat de problemele pe care le are Yahoo.

Dupa ce stirea a aparut pe web, Yahoo au tinut sa comenteze pe marginea acestui subiect: “Ca parte a procesului de eficientizare organizationala se pune accent pe oprirea investitiilor in produsele care nu au performante sau care nu beneficiaza de strategii de dezvoltare bune si ne vom concentra pe finantarea inovatiilor si a produselor noastre de baza in anii ce vor urma. Evaluam si prioritizam permanent portofoliul nostru de produse si servicii si planuim sa oprim cateva din acestea in lunile ce vor urma, cum ar fi Yahoo! Buzz, Traffic API-urile si altele. Vom face anunturi oficiale cand va fi momentul.”