Veste buna pentru clientii de hosting: Yahoo sterge conturile inactive

2048452156_1371209267Fiecare dintre noi ne-am dorit la un moment dat o adresa Yahoo, dar care nu a fost disponibila. Chiar si asa, tot am reusit sa o inregistram, adaugandu-i o combinatie de cifre la sfarsit.

In acest sens, avem o veste buna pentru clientii de hosting: gigantul Yahoo ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a-si inregistra adresa dorita fara a mai adauga cifre suplimentare.

Cu un program numit “Wish List”, compania a facut posibil acest lucru prin stergerea conturilor inactive care nu s-au mai logat de peste un an de zile, facandu-le disponibile din nou pentru publicul larg.

“Pentru a va inregistra adresa de Yahoo pe care v-ati dorit-o dintotdeauna, am creat o pagina unde puteti solicita primele 5 adrese dorite. In cazul in care prima nu este disponibila, vom incerca pe a doua, si asa mai departe” scrie pe blogul companiei.

Intre timp, Yahoo va informa utilizatorii daca adresa dorita este sau nu disponibila undeva la mijlocul lunii august. Prin intermediul unui link, utilizatorii vor putea sa-si revendice noua adresa Yahoo solicitata.

Aceasta initiativa a fost anuntata initial in luna iunie. Utilizatorii inactivi care doresc sa-si pastreze adresele de Yahoo au avut termen limita pana pe data de 15 iulie pentru a se loga in orice serviciu Yahoo.