Softaculous 4.2.7 include backup-uri automate

Softaculous Ltd., dezvoltatorul auto-installerului Softaculous care simplifica instalarea de aplicatii pe diferite platforme de hosting, a anuntat lansarea versiunii Softaculous 4.2.7

Aceasta versiune are mai multe caracteristici noi, printre care si posibilitatea programarii de backup-uri automate ale aplicatiilor, si corecteaza mai multe bug-uri din versiunea anterioara.

Softaculous 4.2.7 vine cu urmatoarele modificari:

1) Backup-uri automate: Utilizatorii pot alege acum din formularul de instalare a unei aplicatii sa faca backup-uri automate (zilnic, saptamanal, lunar).

2) Toate cerintele aplicatiilor pot fi vizualizate din panoul de administrare Softaculous pentru a determina care aplicatii s-ar putea sa nu functioneze pe server.

3) Au fost adaugate setari suplimentare in panoul de administrare Softaculous Admin pentru a putea dezactiva individual trimiterea de e-mailuri cu notificari catre utilizatorii finali.

4) Bug Fix: A fost imbunatatit Auto Install API si SDK pentru a functiona cu DirectAdmin.

5) Bug Fix: Instalarea de aplicatii nu era permisa in cazul în care utilizatorul dorea ca numele bazei de date sa nu aibe un prefix. Problema a fost remediata.

Colectia Softaculous are in prezent peste 300 de aplicatii, fapt care permite utilizatorilor sa aleaga dintr-o gama larga de optiuni disponibile.

Pentru a fi accesibil tuturor furnizorilor de hosting, Softaculous este disponibil atat in versiune gratuita, cat si in versiune Premium. Versiunea gratuita are doar 54 de aplicatii, in timp ce versiunea Premium a ajuns in prezent la 309 aplicatii.