10 softuri gratuite care vor satisface nevoile de baza ale afacerii dvs.

Implementarea unui nou software intr-un mediu tipic de afaceri poate fi costisitoare. In functie de marimea afacerii dvs., cumpararea mai multor copii ale unui program sau a licentelor va poate diminua rapid bugetul.

Deci ce poate face un client de hosting care detine o afacere cu buget restrans? Sa utilizeze softuri gratuite. Mai jos va oferim 10 alternative gratuite de software care va pot creste productivitatea fara a va afecta contul bancar. Am ales cate unul pentru fiecare functie vitala a unei afaceri. Astfel, veti avea la-ndemana toate resursele necesare pentru a va demara afacerea cu costuri 0.

Totusi, tineti cont de faptul ca un software gratuit nu este intotdeauna cea mai buna alegere. In timp ce software-ul proprietar beneficiaza de update-uri frecvente si suport tehnic, software-ul gratuit nu beneficiaza de unele caracteristici importante, mai ales atunci cand vine vorba de documentatie, suport tehnic, usurinta de utilizare si altele. Acestea fiind spuse, iata care sunt cele 10 softuri gratuite care vor satisface nevoile de baza ale afacerii dvs.

1) Sistem de operare: Ubuntu Linux

2) Suita office: LibreOffice

3) Securitate: Windows Defender/Microsoft Security Essentials

4) E-mail: Zimbra Desktop

5) Management de proiect: Freedcamp

6) Managementul resurselor umane: OrangeHRM

7) Website design: Weebly

8) Managementul relatiilor cu clientii: ZohoCRM

9) Contabilitate: GnuCash

10) E-mail marketing: MailChimp