A fost lansat Softaculous 4.3.3

softaculous-bgSoftaculous Ltd., dezvoltatorul auto installer-ului Softaculous care simplifica instalarea de aplicatii pe diferite platforme de hosting, a anuntat lansarea Softaculous 4.3.3. Aceasta versiune vine cu mai multe caracteristici noi si repara cateva bug-uri din versiunile anterioare.

Iata cateva dintre noile modificari:

1) A fost adaugata o optiune de sortare a instalariilor, dupa script-uri, domenii sau timpul instalarii.

2) A fost adaugat suport pentru Proxy.

3) Dupa ce utilizatorul finalizeaza o anumita sarcina, aceasta va fi evidentiata pe pagina principala a scriptului Softaculous pentru care s-a efectuat sarcina respectiva. De exemplu: instalat recent, actualizat recent, backup recent, etc.

4) URL-ul de instalare va fi afisat pe pagina de Backup in timp ce se efectueaza backup-ul.

5) Au fost adaugate hooks pre si post import.

6) Listarea scripturilor dezactivate: Cand un script este dezactivat de Softaculous sau de catre administratorul de server, acesta va fi afisat pe pagina All Installations, astfel incat utilizatorul sa-l poata elimina definitiv folosind Softaculous.

7) Utilizatorii pot edita acum Database Host de la pagina Edit Installations din Softaculous.

8) Bug Fix: backup-urile automate nu functionau pe servere cu CageFS instalat. Problema a fost remediata, iar toate backup-urile automate existente, dar si cele noi, vor functiona fara probleme.

9) Bug Fix: demo-urile scripturilor nu erau afisate in iframe din cauza recentor update-uri de browser care nu permiteau incarcarea continutului de la URL-uri fara SSL. Problema a fost remediata, iar demo-urile vor fi incarcate de la URL-uri cu SSL.

10) Bug Fix: notificarile cu privire la noile update-uri de script nu vor mai fi trimise prin cPanel si DirectAdmin catre utilizatorii cu conturi de hosting suspendate.

“Softaculous 4.3.3 vine cu suport pentru proxy, astfel ca si utilizatorii care folosesc proxy pentru a se conecta la Internet sa poata utiliza Softaculous. Lucram la o noua interfata pentru Softaculous și vom lansa noua tema curand” a spus Pulkit Gupta, fondator si CEO Softaculous.