Astazi a fost lansat public www.hostingcoupons.com

Astazi a fost lansat HostingCoupons.com, un director web pentru cupoane de reducere online in domeniul serviciilor de hosting web.

HostingCoupons va contine cupoane de reducere din toate subdomeniile industriei de hosting: gazduire web shared, hostingul, pachetele de reselleri, hostingul ecommerce, VPS si servere dedicate

Fondatorul companiei, Matt Russell declara: “HostingCoupons.com deserveste atat pe providerii de servicii de hosting cat si pe clientii acestora. Providerii pot face publice cupoane de reducere iar beneficiarii sau amatorii de hosting pot cauta cupoanele in functie de tipul de hosting dorit sau de compania de hosting preferata. In acelasi timp utilizatorii pot sa voteze cupoanele si sa lase comentarii referitoare la cupoane si la calitatea serviciilor de hosting achizitionate.”

HostingCoupons.com a fost lansat cu scopul de a ajuta amatorii de servicii de hosting web sa gaseasca cele mai bune oferte, cele mai convenabile cupoane de reducere in hosting de pe internet si sa dea posibilitatea firmelor de hosting de a-si lista preturile competitive unei audiente destul de largi de clienti.

In scurt timp si megahost.ro va fi prezenta pe acest site cu cupoane proaspete de reduceri, ne-am inscris in directorul web insa se pare ca cei de la HostingCoupons.com mai au ceva probleme de rezolvat cu scripturile din website.