Salvati industria de hosting ! Save Hosting!

Asa se numeste intalnirea de saptamana viitoare de la San Diego care va avea loc concomitent cu conferinta HostingCon: Save Hosting!.

Participantii la intalnire includ reprezentanti ai unor mari comanii de hosting si lideri la nivel mondial cum ar fi Hosting.com, SingleHop sau SoftLayer si vor discuta despre pericolele din industria de hosting, pericole generate de legislatia americana, mai precis de anumite proiecte de lege.

In prima faza industria de hosting in USA a functionat ca orice alt business, condus de legislatia comerciala insa guvernul USA se pare ca doreste sa schimbe modul in care este legiferat traficul de date in SUA. Se doreste impunerea unor standarde si reguli atat de greu de indeplinit incat nu vor putea fi respectate decat de companii foarte mari din domeniu, acest lucru practic va falimenta afacerile mici sau medii din domeniul web hostingului.

Cei interesati de acest subiect  si de proiectul “Save Hosting!” pot afla mai multe detalii prin intermediul siteurilor de socializare, la adresele:

http://www.hostingcon.com/blog/privacy-public-policy-future-hosting/

http://facebook.com/savehosting

http://twitter.com/savehosting

Organizatorii HostingCon au scos chiar niste bilete de intrare speciale, mai ieftine, pentru cei care vor sa participe doar la intalnirea Save Hosting si nu si la conferinta propriuzisa HostingCon. La inregistrarea pentru HostingCon, se poate folosi cuponul  “AssociationPlanMonday” pentru a obtine o reducere de 60 de dolari pentru biletele de intrare la HostingCon.

Conferinta HostingCon va fi tinuta anul acesta intre 8 si 10 August si vor participa peste 1800 de persoane din toate zonele si nisele industriei de hosting.