CloudLinux anunta disponibilitatea lui PHP 5.5

Furnizorul sistemului de operare pentru Linux hosting, CloudLinux, si-a extins miercuri oferta PHP, anuntand disponibilitatea lui PHP 5.5 in instrumentul PHP Selector pentru codificare PHP.

Sistemul de operare CloudLinux ofera caracteristici cum ar fi limitare de resurse, suport tehnic, conversie simplificata, limitare de resurse pentru aplicatii, si multe altele.

Discutand problema intr-un comunicat de presa, CEO-ul CloudLinux, Igor Seletskiy, a numit limbajul de scripting ca fiind “probabil cel mai utilizat aspect din orice plan de web hosting.”

“Ca si restul comunitatii de web hosting, suntem incantati ca am inceput sa exploram noile caracteristici ale PHP 5.5. Cu toate acestea, multe companii de hosting si clientii acestora nu ar implementa o versiune Alpha la scara larga, la nivel de server. CloudLinux si PHP Selector face posibil ca furnizorii de hosting sa poata atribui conturilor de hosting individuale propria lor versiune de PHP, fara a afecta alte site-uri de pe acelasi hardware” a continuat Seletskiy.

CEO-ul CloudLinux a subliniat de asemenea faptul ca disponibilitatea instrumentului PHP Selector a facut mai usor pentru comunitatea de hosting sa aibe acces la functiile PHP.

Printre noile Caracteristici ale PHP 5.5 enumeram API-ul pentru password hashing, loop-controlling Generators, si altele.