CloudLinux lanseaza “Inode Limits” pentru cPanel

gI_62049_cloudlinux_symbol_TM_rgbCloudLinux, dezvoltatorul sistemului de operare cu acelasi nume, conceput special pentru serverele de shared hosting, a anuntat miercuri lansarea instrumentului “Inode Limits” pentru cPanel.

Instrumentul permite furnizorilor de hosting sa limiteze numarul de fisiere sau foldere de pe server, per cont de hosting individual sau per pachet de hosting. Acest lucru asigura ca utilizatorii nu isi vor mai depasi spatiul alocat pe disc, iar serverele de hosting shared vor avea performante mai bune.

“Companiile de hosting care folosesc CloudLinux pot obtine mai mult de la serverele lor de shared hosting. Prin alocarea resurselor hardware specifice pentru fiecare cont, serverele pot fi utilizate la capacitate maxima, fara riscul de a avea performante slabe. Incercam sa gasim mereu noi modalitati de a ajuta furnizorii de hosting sa aibe un control mai mare asupra serverelor lor, iar noua caracteristica Inode Limits pentru cPanel reprezinta o modalitate excelenta de a limita modul in care este folosit spatiul de stocare” spune Igor Seletskiy, fondator si CEO CloudLinux.

Sistemul de operare CloudLinux administreaza conturile de shared hosting in Lightweight Virtual Environments, si ofera LVE Manager, care ofera capacitatea de a seta si controla limitele resurselor hardware.