cPanel lanseaza update la EasyApache

cPanel (cel mai popular panou de control din industria de hosting web) a lansat cea mai recenta versiune scriptului de configurare a serverului web Apache, EasyApache.

Versiunea 3.8.2 aduce modificari majore, fiind adaugat suport pentru modulul PHP mod_ruid2, modul cu ajutorul caruia se obtine o viteza mai buna de rulare a scripturilor php.

Other features of EasyApache’s latest release include updates to “third-party libraries and tools” and “CloudLinux ARP patches.” There’s also added operation compatibility with the FastCGI module.

Noua versiune de EasyApache permite in plus actualizarea librariilor sau instrumentelor aditionale folosite de apache sau php. De asemenea versiunea dispune de patch-uri pentru “CloudLinux ARP” si o compatibilitate sporita cu modulul FastCGI.

Cei care nu doresc sa foloseasca mod_ruid2 pot folosi alternativ ModMono, modcache, FastCGI, moddiskcache si modmemcache.

cPanel a cerut administratorilor de servere sa reconfigureze profilul aplicatiei EasyApache. Acest lucru se poate realiza folosind optiunea “Actualizare Apache” disponibila in conturile de WHM ale administratorilor de servere. Se poate opta de asemenea si pentru pastrarea configuratiei curente de pe server.