De acum, update-ul serverelor Linux se poate face fara downtime

Cu KernelCare, disponibil acum de la CloudLinux, intreruperile programate pentru update-urile de securitate pe servere Linux sunt acum de domeniul trecutului, oferind furnizorilor de hosting posibilitatea de a face update in timp real.

KernelCare aplica automat update-urile de securitate pentru servere Linux, fara a fi nevoie de reboot, scutind astfel personalul tehnic de acest proces laborios care are loc de mai multe ori pe an si care dureaza cateva minute pentru fiecare server in parte.

Ca sa facem o paralela, este ca si cum s-ar schimba motorul unui avion in timp ce zboara.

KernelCare face update-uri de kernel intr-un mod foarte eficient, fara a avea impact asupra performantei, operatiunea durand cateva nanosecunde. In cazul serverelor virtuale private (VPS), exista doar un singur kernel Linux care trebuie actualizat, indiferent de cat de multe servere virtuale ruleaza pe un server fizic. Daca exista 100 de servere virtuale care ruleaza pe un server fizic, fiecare ar fi trebuit sa fie oprit si repornit. Cu KernelCare, update-urile se fac in mod automat, de indata ce acestea devin disponibile, in timp ce serverul continua sa functioneze fara intreruperi.

KernelCare este disponibil pentru CentOS 6, Red Hat Enterprise Linux (RHEL) 6, CloudLinux OS 6 si OpenVZ (64-bit). CloudLinux intentioneaza sa adauge suport si pentru Debian, Ubuntu, CentOS 5, RHEL 5 si CloudLinux OS 5. In plus, si RHEL 7 va fi suportat dupa ce iese din stadiul de beta.

Pentru mai multe detalii vizitati https://tuxcare.com/pricing/