Monitorizati-va uptime-ul site-ului in perioada sarbatorilor

Deja ne aflam in febra cumparaturilor de sarbatori, iar unul din cele mai grave lucruri care pot afecta un business este un site nefunctional. Poate fi destul de neplacut sa aflati chiar de la clienti ca site-ul dvs. nu funcioneaza, dar poate fi si mai neplacut atunci cand trebuie sa suportati consecintele. Pentru a nu intampina astfel de probleme, Shiny Reputation pune la dispozitia companiilor un instrument de monitorizare uptime. Iata cateva dintre avantajele sale:

– Informeaza proprietarii de afaceri de uptime-ul companiei care ofera hosting pentru site-urile lor;
– Ofera rapoarte despre uptime-ul si downtime-ul site-ului;
– Anunta proprietarii de afaceri atunci cand site-ul nu le mai functioneaza, inainte de a afla acest lucru de la clientii lor;
– Notifica si personalul tehnic, astfel incat problema sa poata fi remediata in timp util.

Sezonul de cumparaturi devine tot mai aglomerat o data cu apropierea Craciunului si a Anului Nou, iar vanzarile devin baza pentru generarea de profit. Totusi, acest lucru este posibil doar in cazul in care companiile au site-uri operationale. Intreruperile frecvente pot afecta profitabilitatea, iar acest lucru poate fi combatut folosind instrumente de monitorizare uptime care pot oferi proprietarilor de afaceri un avantaj competitiv.