Scurt ghid pentru utilizarea Microsoft Exchange Hosting

Intr-un articol anterior, am vorbit despre cum Microsoft Exchange hosting ofera companiilor o modalitate eficienta din punct de vedere al costurilor, de a-si accesa si administra e-mail-urile de afaceri, contactele, foaia de sarcini si calendarul. Acesta ofera de asemenea si posibilitatea de a utiliza instrumentele de colaborare MS Exchange.

Exista o multime de beneficii pe care le puteti obtine prin externalizarea responsabilitatii de administrare si securizare a unui server. Multe intreprinderi mici si mijlocii nu dispun de bugetul necesar pentru administrarea unui server dedicat propriu, in timp ce intreprinderile mari vor gasi ca redundanta si uptime-ul oferite de companiile de hosting este in avantajul lor.

Alte beneficii ale Microsoft Exchange hosting includ:

– Lipsa costurilor suplimentare pentru administrarea unui server on-site;
– Taxe lunare fixe si accesibile;
– Adaugati sau eliminati conturi de utilizator rapid si usor;
– Utilizare imediata – nu este necesara instalarea pe server;
– Backup si securitate

Inainte de a utiliza Microsoft Exchange hosting, este recomandat sa reevaluati nevoile si obiectivele afacerii dvs., precum si marimea companiei si a bugetului de care dispuneti. Acest lucru va poate ajuta sa determinati care este solutia ideala de hosting pentru dvs.

Pentru a incepe, cautati o companie de hosting renumita care ofera toate beneficiile Microsoft Exchange la un pret pe care compania dvs. si-l permite.  Odata ce ati facut acest lucru, urmeaza sa alegeti pachetul Microsoft Exchange de care aveti nevoie. Configurarea unui cont Exchange este usoara. Procesul in sine poate varia de la un distribuitor la altul, dar acesta implica de obicei urmatoarele etape:

1) Achizitionarea unui nume de domeniu.
2) Configurarea casutelor de mail.
3) Configurarea clientului de mail.