SpamExperts si-a deschis sediu in Bucuresti

Furnizorul de solutii de securitate pentru e-mail, SpamExperts, a anuntat vineri ca isi deschide un nou sediu chiar in Bucuresti. Potrivit companiei, Bucurestiul este o capitala din Europa de Est aflata in plina expansiune si dezvoltare IT, si este un oras ce are un numar mare de furnizori de hosting si ISP-uri. Aceasta expansiune vine la cateva luni dupa ce SpamExperts adauga noi caracteristici de arhivare e-mail pentru a imbunatati experienta utilizatorilor.

Cu sediul principal in Amsterdam, SpamExperts spune ca prezenta in Bucuresti ii va intari prezenta gloabla, cu o noua echipa formata din 5 specialisti de marketing si IT. Compania se asteapta ca echipa din Bucuresti sa creasca rapid, deoarece exista mai multe posturi disponibile in noua sa locatie.

SpamExperts spune ca are in prezent clienti in peste 100 de tari. In ianuarie, compania a lansat o noua versiune a site-ului sau, disponibil in 5 limbi diferite, pentru a se adresa bazei de clienti din ce in ce mai diversificata. De asemenea, compania a incheiat mai multe parteneriate cu furnizori de hosting din intreaga lume, deoarece plugin-urile sale sunt integrate in mai multe panouri de control pentru web hosting, inclusiv cPanel, Plesk si Parallels Automation.

Serviciile de securitate oferite de SpamExperts ajuta furnizorii de hosting sa combata spam-ul si virusii, previne clientii acestora sa fie pusi pe liste neagre si ofera acestora posibilitatea de a-si face backup la intreaga baza de e-mail.