SpamExperts si-a extins sediul din Bucuresti

Daca acum aproape un an de zile spuneam ca SpamExperts si-a deschis sediu in Bucuresti, iata ca furnizorul olandez de solutii de securitate pentru e-mail si-a inaugurat ieri noul sediu extins din capitala. Compania s-a dublat ca marime aproape in fiecare an de la lansarea sa in 2008, si dupa numai 9 luni de la infiintarea sediului din Bucuresti, SpamExperts a decis ca este momentul sa-l exinda, deoarece numarul tot mai mare de angajati a depasit capacitatea initiala a acestuia.

Situat in centrul orasului, aproape de Piata Universitatii, noul sediu va gazdui o echipa de marketing si una de specialisti IT. Procesul de recrutare pentru noile posturi este in curs de desfasurare, iar compania se asteapta ca sediul sa se dubleze ca marime in urmatoarele 6 luni.

Vorbind despre succesul SpamExperts, Sam Renkema, CEO-ul companiei, a declarat: “Ne-am bucurat de 5 ani de crestere uimitoare, si vom continua sa investim in infrastructura companiei pentru a ajuta la amplificarea acestui succes. Extinderea sediului nostru din Bucuresti reprezinta un prag important in dezvoltarea companiei si suntem incantati de oportunitatea de a colabora cu furnizorii de hosting locali. Abia ce am venit de un an de zile in România si deja avem o echipa mult mai mare si un spatiu de birouri extins, pentru a ne putea continua activitatea”.

SpamExperts are deja mai multe sedii in intreaga lume, care deservesc clienti din peste 100 de tari, sediul sau principal fiind in Amsterdam, iar cel din Bucuresti fiind al doilea ca marime.