Un nou plugin cPanel vine in ajutorul clientilor de hosting

Constructorul de site-uri Breezi a anuntat luni ca a lansat un plugin cPanel si ca deja a incheiat parteneriate cu peste 30 de furnizori de hosting.

In timp ce majoritatea constructorilor de site ofera si gazduire web, concurand in mod indirect cu furnizorii de hosting, Breezi nu comercializeaza servicii concurente de hosting.

Plugin-ul Breezi este disponibil gratuit oricarei companii de hosting, iar prin programul sau de partajare a veniturilor, acestea vor primi un comision daca clientii lor vor face upgrade de la un cont Breezi gratuit la un cont Pro platit, care costa 15 dolari/luna.

Imediat ce o companie de hosting instaleaza aceest plugin, clientii pot da click pe pictograma Breezi din contul cPanel si pot incepe sa-si creeze gratuit un nou website. La inceput li se va cere selectarea unei teme cu aspect profesional, iar apoi vor fi dusi in editorul online de website.

Din editor poate fi adaugat continut nou prin intermediul unei colectii de aplicatii, iar clientul poate modifica design-ul paginilor dupa cum doreste. Click aici pentru a vedea un demo al modului de functionare al editorului Breezi.

De indata ce un client este pregatit sa-si publice site-ul, Breezi il informeaza de existenta unei caracteristici simple FTP Syncing, care sincronizeaza fisierele site-ului cu un nou utilizator FTP generat automat pe contul sau de hosting. Clientul se poate loga in contul Breezi oricand, in mod direct, prin intermediul pictogramei din cPanel.